Skilt weekend in Warredal

Skilt weekend in Warredal

Skilt weekend in Warredal

Skilt gaat op weekend... is dat wel een goei idee?

We steken er ons hand – wat zeg ik, onze twee handen – voor in het vuur dat iedere Skilt medewerker na zijn weekend stelt: ewel ja, dat was een kei goei idee! 

Skilt weekend: wat? waar?

Geïnspireerd door Corona (ja, dat was wel voor een paar dingen goed) organiseerden we twee jaar geleden ons eerste “Skilt bubbel weekend”. Het idee is dat iedere Skilt medewerker getrakteerd wordt op een huisje en dat zelf vult met de mensen uit zijn bubbel. Denk aan gezinsleden, familie of vrienden. 

Dat was toen zo’n succes dat we dat dit jaar opnieuw deden. Deze keer trokken we naar het bosrijke domein van Warredal. Daar verbleef iedereen in een houten cabin of boomhut, midden in het groen, met hottub, jaccuzzi of sauna. Wat had Skilt verder nog voorzien?

Lieve vrienden van Skilt! Wat een heerlijk weekend was dat! Ik heb er kei hard van genoten!!! Trots op wat we de afgelopen 6 jaar samen allemaal bereikt hebben. Ik werd stil van al dat moois dit weekend. Ik ben echt fier op elk van jullie en wat jullie allemaal voor Skilt en mezelf betekenen! Merci merci merci! - Jens, eigenaar van Skilt

Dubbel en dik verdiend

En voor de rest deed iedereen zijn goesting. Chillen met een boek, uren in de hottub zitten, mountainbiken, lopen in het park, aperitieven, mini-golfen of een hoogteparcours? Het kon en werd allemaal gedaan. Onder een heerlijk zacht herfstzonnetje.

Iedereen heeft er volop van genoten. Een mooie beloning voor de consultancy opdrachten waar elke Skilt medewerker zich dag in, dag uit kei hard voor inzet.

Nog een paar reacties:

  • Joeri: “Het was heeeeeeeel leuk!!! Dikke merci voor alles!!! Top organisatie.
  • Dennie: “Uit de grond van mijn hart, dat van Sophie en van mijn vrienden, enorm bedankt voor een tweede geslaagde boebelweekend 🙂
    Het was een zeer welkome pauze in, opnieuw, een topomgeving. En we zijn opnieuw te hard gesoigneerd geweest ❤️”
  • Maike: “Het was een supermooi park en een supermooi weekend! We hadden daar nog een week kunnen blijven 😍🥰 Super dikke merci weeral Jens ♥️♥️” 

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer