Vier jaar Skilt: een bubbel-weekend!

10-09-2021

Skilt bestaat 4 jaar en dat moest gevierd worden! Alle Skilt medewerkers nodigden hun eigen bubbel uit van familie en vrienden voor een heerlijk weekendje in CenterParcs Les Ardennes in Vielsalm. De Covid-crisis is eindelijk een beetje gaan liggen en vrijdag 3 September, uitgerekend de dag dat we aankomen in CenterParcs, vervallen alle nare covid-regels! Woop woop hebben wij effe chance. Het was niet alleen een covid-vrije-weekend maar ook ineens het eerste zomerse weekend van het jaar! Dubbel chance!

De melange business-family & friends is een schot in de roos! De kinderen ontdekken de kinderboerderij, het indoor avonturenpark, de minigolf en de geweldige Aqua-mundo. We verbroederden op verschillende terrasjes in de zon, genoten van heerlijke lokale streekbieren en kwamen samen tijdens de Skilt-brunch zondagvoormiddag voor een glas cava! Dit alles aangevuld met veel plezier in alle bungalows! Het was zalig!

Het lijkt wel alsof we bij Skilt alleen maar uitstapjes doen en plezier maken maar dat is een illusie 😉 . Alle medewerkers werken snoeihard om onze klanten gelukkig te maken en daardoor verdienen ze het in de watten gelegd te worden! Work hard – Play harder, het is een boutade maar er zit veel waarde in! 

Op naar de volgende 4 jaar!

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer