UX Designer

We zijn op zoek naar een UX design consultant met een passie voor het leveren van digitale ervaringen. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan zeker verder

Hallo, wij zijn Skilt Digital People​

Bij Skilt doen we aan people-minded consultancy! Uh? Wat is dat voor een buzzword… Wel, dat houdt in dat we vertrekken vanuit jou. Jouw interesses, sterktes, wensen als collega bij het zoeken naar de juiste opdracht. Dus niet andersom. Op basis van jouw skills en waar jij naartoe wilt met jouw carrière, bouwen we samen een individueel traject uit. Dat wil zeggen dat er naast die juiste opdracht ook gekeken wordt naar extra ondersteuning, trainingen of opleidingen. Alles kan en mag besproken worden, niet? Enfin, zo denken wij er toch over.

Ga jij aan de slag om betere digitale ervaringen te creëren?

Als UX Design consultant speel je een cruciale rol in het ontwerpproces van digitale producten. En dat besef je maar al te goed. Je zal bij je klant steeds samenwerken met een getalenteerd team om intuïtieve en boeiende gebruikerservaringen te creëren. Daar streven we naar. Je zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen van de doestelling van jouw klant, de behoeften van die zijn klanten, het uitvoeren van gebruikersonderzoek, het ontwerpen van wireframes en prototypes en het iteratief verbeteren van ontwerpen op basis van gebruikersfeedback.

Wat gaan jouw verantwoordelijkheden zijn?

Wat krijg je ervoor in ruil?

Naast je gewone verloning, want geld is belangrijk, voorzien we een uitgebreid pakket aan extra’s die je in staat stellen je job zorgeloos uit te oefenen, maar ook om veel plezier te beleven met familie en vrienden. Want let’s face it, daar doen we het toch ook voor. 

Dus… Geniet maar van van je bedrijfswagen met tankkaart om bijvoorbeeld een weekendje naar zee te gaan. Gebruik die maaltijdcheques om dat feestje te financieren. Die nieuwe laptop krijg je niet alleen om te werken bij de klant maar ook gewoon om Netflix te kijken in bed.

Naast ons werk bij de klant is het voor Skilt ook belangrijk dat het team goed ineen zit. Daarom organiseren we maandelijks de Let’s Talk UX- meetings waarbij kennisoverdracht centraal staat. En onze Skilt Get-Togethers zijn dan weer om te ontspannen met de collega’s. Want bij Skilt zijn en blijven we collega’s.

Wat verwachten wij?

Dat je ervaring hebt en dit ook kan tonen adhv van je eigen portfolio. Dat je een diploma hebt in UX design, interaction design of in een gerelateerd vakgebied. Al is het niet hebben niet persé een nadeel. Dat je jouw ervaringen kan introduceren en toepassen bij onze klanten. Maar ook dat je snel en efficiënt aan de slag kan gaan met design systemen in Figma, Sketch of Adobe XD. Al heb je toch het liefste Figma… En last but not least dat analytisch denken jouw ding is om complexe problemen op te lossen.

Sounds good, right? Nog even verder scrollen en dan weet je wat te doen.

Klinkt dit als een match? Plan je sollicitatie dan gerust zelf in.

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer

Werken bij Skilt, dat is meer dan gewoon je werk doen

Klinkt het als muziek in je oren? Plan dan zelf je sollicitatiegesprek.

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer