Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien

Tot de kern komen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij Skilt is het belangrijk dat onze werknemers voldoende mogelijkheden krijgen om zichzelf te ontplooien en verbeteren. Op z’n ééntje, bij kaarslicht een boek uitpluizen, of op een congres, met een Martini in de hand naar een spreker staan kijken. Hoe is niet belangrijk, elke persoon bepaalt zijn of haar favoriete manier van bijleren.

Eerder deze maand koos Dennie voor een opleiding bij The Campus in Kontich. Niet om iets volledig nieuws op te pikken, maar om zijn kennis in Spring Core uit te diepen. Een groepscursus van 4 dagen met een Spring expert als lector, praktische labs en broodjes tijdens de middag. Setup, Configuration, Spring Boot, REST, Data Access, Transactions, Security, … Alles wat van belang is om je eigen Spring project op te zetten was aanwezig.

“Het niveau was misschien net iets te basic”, vertelt Dennie. “Ik ben al jaren professioneel bezig met Spring en de praktische kant had dan ook weinig echte geheimen. Maar het was wel interessant om een beter zicht te krijgen van wat zich onder de motorkap bevindt en het geeft me een beter houvast om het zelf aan anderen uitgelegd te krijgen.”

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer