Skilt #GetTogether bij The Park van Telenet

Onze Skilt-Telenetters (Geoffrey, Kirke en Pieter) ontdekten dat werken bij Telenet via Skilt de beste combinatie is. Niet enkel worden ze elke dag uitgedaagd om Telenet op de best mogelijke manier digitaal te ondersteunen maar Telenet is ook een great-place to work. Het bedrijf is naast marktleider als Belgisch Internet-Telefonie-TV aanbieder ook zeer innovatief bezig met nieuwe technologiën. Zo lanceerde Telenet enkele maanden geleden The Park, een VR-game concept op de Belgiëlei in Antwerpen. We trokken dan ook op onze maandelijkse Skilt-get-together in september met het voltallige Skilt Team naar The Park.

Als team-building activiteit is dit een schot in de roos! We sloegen wave na wave zombies af en tegelijkertijd merkten we onmiddellijk dat we als team zeer goed ineensteken. De graphics in de game waren zeer realistisch en na enkele minuten spelen waren we de loods waar we eigenlijk in stonden al helemaal vergeten. Samen tactisch zombies afknallen, het was plezant! Naast de main game waren er nog enkele kleinere ervaringen die je zeker ook eens moet uitproberen. Toppers waren het boogschieten en de lift ervaring.

We sloten onze met adrenaline gevulde avond af met een drankje en een vogelepik kampioenschap dat ondertussen ook een klassieker is geworden op deze avonden.

Go Skilt team! De foto’s zien er wat minder spannend uit dan in het écht 🙂

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer