Skilt Monkey Business: familiedag in Planckendael

04-10-2019

Skilt bestaat 2 jaar en dat moest gevierd worden! We pakten het groots aan en huurden, samen met enkele andere kleine bedrijfjes, de zoo van Planckendael af voor een geweldig personeelsfeest voor groot én klein. In de rest van België ging er een storm van categorie geel voorbij maar in Planckendael scheen letterlijk en figuurlijk de zon. De gekste zombies en prinsessen kwamen van de grime, een overvloed aan lekkere hapjes en drankjes was te verkrijgen op het foodtruck-festival en als mooie afsluiter van de dag kwam de Ketnet-band met achteraf een meet-and-greet!

Natuurlijk ontdekten alle medewerkers, samen met hun kinderen, petekindjes, nichtjes en neefjes de hele wereld die Planckendael te bieden heeft. Avontuurlijk Azië met zijn kamelen, koala’s en als hoogtepunt de olifanten. Het nieuwe apenverblijf van de bonobo’s en het verrassende afrika! We hadden niet genoeg uren in 1 dag om alles te kunnen ervaren!

Speech van de Boss-man:

Lieve collega’s, Merci voor de geweldige dag vandaag at planckendael! Maar nog nen dikkere merci voor jullie inzet, drive en power de afgelopen 2 jaar! Ik ben écht blij dat elks van jullie bij ons is opgestart en hoop er nog vele jaren aan te breien. In ieder geval ben ik trots op eenieder van jullie en zeer blij dat ik jullie mag supporteren! Doe zo verder! Warme dank! Ne gelukkige mens, Jens.

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer