Skilt Digital People tijdens Corona

19-07-2020

Enkele Skilt-peoples in hun natural habitat!

‘We zullen doorgaan’ zo heet het speciale Corona-programma dat Radio 1 elke voormiddag op de wereld loslaat. En ook bij Skilt blijven we doorgaan. Ik ben enorm trots op ons team, dat trouwens heel vlot de werkplek bij de klant heeft ingeruild voor een home-office.

Uiteraard zijn we het als écht development team wel al een beetje gewoon om vanop afstand te werken. Maar deze keer gaat het niet enkel over werken van op afstand maar ook ineens 24/7 samenleven met de kinderen, partner, hond en andere huisdieren, buren, etc… Dat is toch wel nog net iets anders! Maar ook dit loopt allemaal wel vlotjes.

Het zijn ongeziene omstandigheden en niemand weet eigenlijk wat er allemaal gaat komen, maar met het huidige Skilt-team dat alles op alles zet om onze klanten ook tijdens deze crisis perfect te ondersteunen, zie ik het allemaal heel goed komen! Nog eens een dikke merci aan Sylvie, Dennie, Pieter, Kirke, Lieven, Kevin, Samir, Raimo, Maike en Nic! Die als team nét na andere teams van helden komen! We zullen doorgaan!

3 april 2020

3 april 2020 (Na een maand in quarantaine): En omdat het allemaal wat langer duurt bracht Bloomon in het weekend iedereen een Skilt-Boeketjes om de home-office wat op te fleuren!

Zomers verlengd weekend verwenpakket

De boog kan niet altijd gespannen staan! Na een aantal harde weken waarbij de Skilt-medewerkers thuiswerk en familie combineren, is het nu even verlengd weekend met top-weer! Daar hoort bij: een Skilt-zwembad, 2 Skilt-waterpistooltjes en een Skilt-Seatzac!

De laatste virtuele Skilt #GetTogether!

Volgende week versoepelen de Corona-maatregelen nog wat verder en gaan de klein mannen weer naar school! Ein-de-lijk! Toch nog even een last minute Skilt get together met quiz en een heerlijke delivery-maaltijd voor alle gezinnen! Smakelijk en nog is proficiat aan de Woefkes met de overwinning! Volgende Skilt GT is het terug face-2-face te doen! Woepie!

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer