Skilt vijf jaar

Skilt bestaat 5 jaar!

Skilt vijf jaar

En toen werd Skilt 5 jaar 🙂

Skilt bestaat vijf jaar! Ons eerste jubileum. Dat vroeg om een feestje. Yes!! Het werd een heerlijke barbecue in het groen onder het herfstzonnetje met elkaar, onze partners en kinderen. Super gezellig.

Een terugblik

Dat het gezellig was, zie je ongetwijfeld onderaan op de foto’s. We dronken cocktails, kletsten wat bij, aten gegrilde zalm, gamba’s en een sappig stukje entrecôte en zaten er warmpjes bij naast het kampvuur. Oh ja, er werden ook cadeautjes en veel snoep uitgedeeld.

Vijf jaar worden, is eveneens de uitgelezen moment om eens terug te blikken. Wat is er allemaal gebeurd sinds 2017 (in hoofdlijnen hé)?

  • Er werd hard en steeds met plezier gewerkt bij grote klanten zoals DPG Media, Jobat, Baloise, NN, KBC en de Vlaamse Overheid, en daar zijn we bijzonder trots op.
  • We waren al sinds het begin een hecht en fijn team, en dat werd gaandeweg alleen maar groter. Nu hebben we aan boord: Pieter, Kirke, Lieven, Maike, Annelies, Sylvie, Dennie, Marten, Joeri en Raimo.
  • We overleefden corona. Iedereen bleef werken van thuis. 
  • Onze get togethers zijn nooit zomaar ff wat gaan eten. Wat dan wel? Karten, cocktails maken, quizzen of virtual reality games, om er maar een paar te noemen.
  • Op weekend gaan doen we ook. Vorig jaar naar Center Parcs in de Ardennen en volgend jaar weer van dat. Bestemming nog onbekend…
  • 2022 is het jaar van de vele position switches. Pieter, Joeri, Kirke, Maike én Annelies veranderden van opdracht (en het jaar is nog niet om hé). 
  • Onze missie blijft onveranderd: we willen gedreven digitale profielen aantrekken en hen een uitdagende opdracht aanbieden bij een toonaangevend bedrijf. Met de focus op jou, onze medewerker! Daar gaan we prat op en is wat Skilt onderscheidt. We focussen op jouw ambitie, talent en wat jou gelukkig maakt, want graag werken is super belangrijk. We zorgen ervoor dat je regelmatig verandert van opdracht als jij dat wilt, dat je volledig ontzorgd wordt om jouw werk goed te doen en dat je daar meer dan goed voor beloond wordt. 

Never a dull moment bij Skilt, er is altijd wel wat in beweging, maar onze missie blijft onveranderd.

Klinkt dat naar meer?

Neem contact op of boek meteen zelf je gesprek bij Skilt. De koffie staat klaar :).

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer