Een nieuwe collega en twee nieuwe opdrachten

Skilt groeit!

Vreugdedansjes op kantoor, want we hebben een nieuwe collega: Glenn Verbeeren! Glenn is een UX/UI designer met bakken ervaring. Hij creëert boeiende en intuïtieve digitale ervaringen voor gebruikers, en is een meester in het vertalen van complexe gebruikersbehoeften naar eenvoudige en elegante oplossingen. Jawadde, wat een aanwinst voor Skilt! 

Nog meer over Glenn? Hij studeerde in Brussel, woont in Zottegem en is verzot op snowboarden.

Uit de startblokken​

Glenn startte begin april bij Skilt, deed kort daarna een aantal overtuigende gesprekken bij potentiële opdrachtgevers en had al heel snel beet. Hij start als eerste UX-designer bij Macadam Europe, de marktleider als het gaat over de inspectie van eindecontractvoertuigen. Volle gas, Glenn!

Na mijn eerste get together met Skilt had ik er nog meer zin in. Super stoked to be part of this team! 🙌

Nieuwe opdracht bij de Vlaamse Overheid​

Niet alleen dankzij Glenn was er beweging bij Skilt. Ook de anciens (na 5 jaar mogen we dat wel zeggen, toch?) Dennie en Sylvie veranderden van opdracht. 

Dennie bleef bij Cegeka, maar veranderde van project. “Ik werk nu als Senior Java Developer voor Alivia. Dat is een project van de Flanders Digital – een tak van Cegeka die in samenwerking met DXC IT-oplossingen ontwikkelt voor de Vlaamse Overheid – dat in januari startte en hét digitale instrument voor geïntegreerde zorg in Vlaanderen en Brussel maakt.”

“Dat ik hier van in het begin bij ben, is heel cool. Met 4 locaties (Brussel, Leuven, Hasselt en Mechelen) en 3/5e thuiswerk is dit het meest hybride project waar ik tot nu toe aan meewerk. Ook ironisch dat ik nu als ex-Limburgse Antwerpenaar in een team terechtkom dat voor een groot deel uit Limburgers bestaat. Aangenaam team wel. Iedereen weet dat Limburgers de sympathiekste mensen van het land zijn 😉.”

Nieuwe opdracht bij Mediahuis​

Product Owner Sylvie veranderde van project, maar bleef in dezelfde sector: de media. Ze ging van DPG Media naar Mediahuis, waar ze product owner van het data tracking team werd. “Ik heb heel graag bij DPG gewerkt, maar na 5 fantastische jaren begon het te kriebelen. Ik werd nieuwsgierig naar andere bedrijfsculturen en had goesting om nieuwe bergen te verzetten, en die uitdaging vond ik als PO data tracking bij Mediahuis. Een heel boeiend product én team met een bijzonder groot potentieel. Oftewel, iets waar ik kei hard mijn tanden in kan zetten.”

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer