Never not learning: Product Owner opleiding in Londen​​

opleiding skilt

Met een opleiding aan de universiteit of hogeschool is de kous niet af. Thank god. Want regelmatig bijleren, is fantastisch. Je expertise en vaardigheden breiden uit, en het motiveert om met nieuwe technieken te experimenteren.

Inspiratie opdoen kan tijdens een conferentie, zoals Pieter, Geoffrey en Kirke dat vorig jaar tijdens Front United in Utrecht deden, of door een dedicated opleiding te volgen.

Product Owner Sylvie leest regelmatig de blogposts van Roman Pichler en ontdekte zo zijn training Product Leadership Skills in Londen.

London, here I come

“Voorzichtig schoof ik dit onder Jens zijn neus”, vertelt Sylvie. “Zo’n training zou super waardevol zijn voor wat ik doe bij DPG Media, maar ik begrijp dat ja, twee dagen, en in Londen, dat dat misschien niet zo evident is.”

Nog geen minuut later was het geboekt! “Tis in orde”, slackt Jens. OMG! People first werd nogmaals bewezen. En hoe!

De opleiding was top! Twee gevulde dagen met leerrijke discussies en duiding over onder meer shared goals, conflicten op het werk en stakeholder management.​

Verrijkend

“Reikhalzend keek ik uit naar deze trip”, gaat Sylvie verder. “De opleiding was top! Twee gevulde dagen met leerrijke discussies en duiding over onder meer shared goals, conflicten op het werk en stakeholder management.”

“Dat het in Londen te doen was, was natuurlijk mooi meegenomen. Ik stond belachelijk vroeg op om te gaan ontbijten bij zonsopgang bij Duck and Waffle, en maakte na de training een mooie wandeling langs de Thames, op aanraden van een vrolijke local uit de cursus. Loved all about it!”

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer