Eerste topjaar bij Skilt!

Soms gaat het snel! Heel snel! De afgelopen maanden groeide het Skilt team met 4 nieuwe medewerkers en eindigen we ons eerste jaar met 10 absolute top-medewerkers in verschillende digitale domeinen. Met trots stellen we vast dat Skilt daadkrachtig groeit tot een solide en enthousiaste onderneming met een sterke focus op People.

Nieuw Skilt Talent

En wie zijn die 4 nieuwe medewerkers dan wel? Ten eerste verwelkomen we Kevin Pauwels. Als Scrum Master, vandaag actief bij De Persgroep, brengt Kevin een hoop ervaring binnen. Kevin is na Sylvie, die als Product Owner ook bij De Persgroep werkt, Skilt’s tweede stap in het uitbouwen van een Agile-Skilt-Team.

Als tweede nieuwe medewerker introduceren we Yoram Vleugels, een energieke en ambitieuze front-end developer die geen blad voor de mond neemt en bijzonder gepassioneerd programmeert.

Ietsje later begon Samir Sebaoui bij Skilt. Samir is een marketing automation developer met eveneens feeling voor front-end development.

En tot slot sprong ook Mathias Roelants aan boord. Hij is technical lead/iOs developer met ervaring bij Flow Pilots.

Stuk voor stuk geweldige aanwinsten voor Skilt.

Get together

Om die nieuwe talenten feestelijk te verwelkomen, en omdat we af en toe graag bij elkaar komen, gingen we op pad in de koekenstad. We deden met het hele Skilt team een Belgium Food Tour: eten en drinken in verschillende verrassende tentjes.

Wat stond er op ons menu? Originele kroketten bij Smaeck (wie had er ooit gedacht dat de eerste stop op een food tour zou starten met een Nederlandse krokettenbar :-)) , fish and chips van Bia Mara (niet de vettige versie maar een heerlijke luchtige versie), empanadas van Tota (smaakbommetjes liefdevol klaargemaakt door de kokkin) en heerlijke cupcakes van MoMade als afsluiter.

Heerlijk! En kei gezellig.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en beschik je over IT/agile skills? Solliciteer en join the team!

Plan je sollicitatie rechtstreeks in onze agenda!

Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer
Java developer Scrum master front-end javascript developer ux designer Product owner full stack javascript developer