Skilt

Full-Stack Javascript Developers

Skilt heeft een missie, ons ultieme doel is een top-team uit te bouwen van 20+ technisch sterke medewerkers! Naast onze focus op Frontend javascript-profielen zijn je toekomstige Skilt-collega’s ervaren Scrum Masters, Product Owners, Java- en Frontend-developers. We werken voor bekende grote klanten in België waaronder kleppers als Telenet, DPG Media, Mediahuis, KBC, etc… .

Bij Skilt doen we aan people-minded consultancy! Dat houdt in dat we vertrekken vanuit jouw kracht als medewerker bij het zoeken naar de juiste opdracht en niet andersom. Op basis van jouw skills en dromen bouwen we samen een individueel groeitraject uit. Zo zorgen we niet alleen voor de juiste opdracht bij een uitdagende klant maar ook voor trainingen, opleidingen en extra ondersteuning om steeds verder te groeien.

Hieronder een opsomming van tech skills die we graag zouden terugzien bij de kandidaten die bij ons komen solliciteren. Aangezien we vertrekken vanuit jouw achtergrond en skills, hoef je uiteraard niet 100% te voldoen aan al deze ‘lijstjes’. Voor ons is communicatie en de juiste attitude misschien zelfs nog veel belangrijker.

Jouw Profiel

Jij hebt goeie kennis van

 • Javascript (ES6)
 • React (NextJs, Gatsby, React Hooks, MobX, Apollo, Redux, intl, Storybook…)
 • Node – client/server toepassingen (Socket-io)
 • AWS (SQS, Lambda, EC2, DynamoDB, S3,…)
 • Build tools: webpack, parcel, gulp, …

Jij hebt ervaring met

 • TypeScript
 • GraphQL Apollo Client
 • Webpack
 • Databases: MySQL, SQLite, MongoDB, CouchDB,…
 • Builden van web/air/native apps (bv via XCode of phonegap)
 • Datastructuren: JSON, XML, YAML…
 • GIT

Mooi meegenomen is kennis of ervaring met

 • VueJS, PhaserJS, PixiJS, AngularJS,..
 • Phaser
 • Televisie ontwikkeling ervaring, tools zoals CasparCG, iNews
 • Adobe tools: After Effects, Flash, Mocha, Media Encoder, Photoshop, Illustrator
 • Video bewerking, beeld (video, image) generatie
 • Commandline tools zoals: FFmpeg, SoX, Git, SSH, npm, lerna,…
 • iOS / Android Development
 • Python
 • Diverse electronics – Raspberry Pi, Arduino, SparkIO, Beacons, Processing

Naast je gewone verloning voorzien we een heel uitgebreid pakket aan extra’s die je in staat stellen je job zorgeloos uit te oefenen maar vooral veel plezier te beleven met familie en vrienden. Want let’s face it, daar doen we het allemaal voor. Een degelijke bedrijfswagen met tankkaart die je ook privé kan gebruiken om een weekendje naar zee te gaan, maaltijdcheques voor dat verjaardagsfeestje in de tuin te financieren en een zware “gaming” laptop om te coden bij de klant, zijn maar enkele voorbeelden van de extra’s in ons pakket.

Naast ons werk bij de klant is het voor Skilt ook belangrijk dat het team goed ineen zit, daarom organiseren we geregeld Skilt Get-Togethers. Dan komen we samen met het hele team voor een zomerse BBQ, om te ontsnappen uit een escape room of voor wat de populairste activiteit van de Skilt-medewerkers tot nu toe is: VR gaming bij The Park.

Boek je interview zelf in, op een moment dat het jou past. Daar doen we verder uit de doeken wat er allemaal mogelijk is!