Skilt

Welkom Annelies, Get-Together & Bubbel-weekend 4 Jaar Skilt!

Het is al even geleden dat we nog eens een update schreven voor de site. Er is veel gebeurd in de tussentijd en we gaan hier niet alles opsommen maar de grote veranderingen sharen we met veel plezier!

Annelies start bij Skilt

Op 1 juni startte Annelies Van Minsel bij Skilt als nieuwe Frontend developer! Annelies werkte voor Skilt bij ProcessDelight en HR organizer en behaalde twee bachelors! In 2016 een bachelor leerkracht Secundair Onderwijs – Informatica & Geschiedenis op de UCL én in 2020 een bachelor in Multimedia en communicatietechnologie aan de Erasmus-hogeschool in Brussel! Ondertussen deed ze ervaring op bij een aantal projecten bij onze partner Cegeka!

Warme welkom Annelies! Woop woop welkom bij Skilt!

Eerste Skilt-Get-together in 1,5 jaar

In Juni deden we onze eerste post-corona-get-together sinds 1,5 jaar. Het was terug even wennen om iedereen bijeen te zien (in openlucht uiteraard). Maar het was heerlijk om samen te tafelen, een pintje te drinken én elkaar af te knallen tijdens het lasershooten 😉 Deze Get-Together was ineens ook de eerste keer dat Annelies het hele team kon ontmoeten.

4 jaar Skilt Boebelweekend

Skilt bestaat 4 jaar en dat moest gevierd worden! Alle Skilt medewerkers nodigden hun eigen bubbel uit van familie en vrienden voor een heerlijk weekendje in CenterParcs Les Ardennes in Vielsalm. De Covid-crisis is eindelijk een beetje gaan liggen en vrijdag 3 September, uitgerekend de dag dat we aankomen in CenterParcs, vervallen alle nare covid-regels! Woop woop hebben wij effe chance. Het was niet alleen een covid-vrije-weekend maar ook ineens het eerste zomerse weekend van het jaar! Dubbel chance!

De melange business-family & friends is een schot in de roos! De kinderen ontdekken de kinderboerderij, het indoor avonturenpark, de minigolf en de geweldige Aqua-mundo. We verbroederden op verschillende terrasjes in de zon, genoten van heerlijke lokale streekbieren en kwamen samen tijdens de Skilt-brunch zondagvoormiddag voor een glas cava! Dit alles aangevuld met veel plezier in alle bungalows! Het was zalig!

Het lijkt wel alsof we bij Skilt alleen maar uitstapjes doen en plezier maken maar dat is een illusie 😉 Alle medewerkers werken snoeihard om onze klanten gelukkig te maken en daardoor verdienen ze het in de watten gelegd te worden! Work hard – Play harder, het is een boutade maar er zit veel waarde in! #topteam #SkiltDigitalPeople #FierOpOnsTeam #MeerVanDat

Op naar de volgende 4 jaar!