Skilt
Enkele Skilt medewerkers in hun natural habitat

Skilt gaat door in Corona-tijden – update

‘We zullen doorgaan’ zo heet het speciale Corona-programma dat Radio 1 elke voormiddag op de wereld loslaat. En ook bij Skilt blijven we doorgaan. Ik ben enorm trots op ons team, dat trouwens heel vlot de werkplek bij de klant heeft ingeruild voor een home-office.

Uiteraard zijn we het als écht development team wel al een beetje gewoon om vanop afstand te werken. Maar deze keer gaat het niet enkel over werken van op afstand maar ook ineens 24/7 samenleven met de kinderen, partner, hond en andere huisdieren, buren, etc… Dat is toch wel nog net iets anders! Maar ook dit loopt allemaal wel vlotjes.

Enkele Skilt-peoples in hun natural habitat!

Ook tijdens deze quarantaine-weken kan iedereen zelf een sollicitatiegesprek inboeken rechtstreeks in onze agenda’s! We hebben een virtuele zoom-omgeving opgestart waarbij rekening gehouden wordt met de social-distancing regels en we elkaar alvast vanop afstand kunnen leren kennen.

Het zijn ongeziene omstandigheden en niemand weet eigenlijk wat er allemaal gaat komen, maar met het huidige Skilt-team dat alles op alles zet om onze klanten ook tijdens deze crisis perfect te ondersteunen, zie ik het allemaal heel goed komen! Nog eens een dikke merci aan Sylvie, Dennie, Pieter, Kirke, Lieven, Kevin, Samir, Raimo, Maike en Nic! Die als team nét na andere teams van helden komen! We zullen doorgaan!

——————– update 3 april 2020 ——————–

Update 3 april 2020 (Na een maand in quarantaine): En omdat het allemaal wat langer duurt bracht Bloomon in het weekend iedereen een Skilt-Boeketjes om de home-office wat op te fleuren!

Lelies zijn rood,
delphiniums zijn blauw,
dit Skilt-boeketje
is speciaal voor jou!

Jens