Skilt

Skilt start 2020 met 2 nieuwe toppers en een geweldige win

Donderdagavond 30 januari. Het was nog net oké om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en de perfecte timing voor Jens om terug te blikken op wat geweest is en vooruit te kijken naar 2020.

Van opstarten…

De eerste jaren waarin je een onderneming start, is het zoeken, soms weerspannig gas terugnemen terwijl je net kei hard op die pedaal wilt stampen, even een doorstart voelen broeien om dan toch weer kleine teleurstellingen te moeten slikken.

… naar knallen!

En dan ineens, zit je er boenk op. Het valt niet meer te ontkennen, Skilt zit nu echt in ne goeie flow. Een stevig groepje enthousiaste collega’s, uitdagende projecten en nog meer zotte plannen. Dat 2020 een goed jaar wordt, stond in de sterren geschreven.

Mijn buikgevoel zegt dat Skilt in 2020 gaat knallen. We hebben daar samen kei hard voor gewerkt. Het dak gaat eraf.

Jens

Dat Skilt in de lift zit, konden alle collega’s met eigen ogen zien. In de Skilt Offices paste nipt iedereen aan de lange tafel voor een overheerlijke gourmet met aangepaste wijnen en huisgemaakte chocomousse.

Lieven scoort bij KBC

Als nieuwjaarscadeautje haalde Lieven Luyckx, net voor de kerstvakantie, KBC binnen als nieuwe klant voor Skilt! Na een overtuigend gesprek op de hoofdzetel in Leuven startte hij er op als Angular Developer. Een prachtige Win!

2 nieuwe collega’s

Maar wacht, het wordt nog beter, aan die feestelijke tafel zaten ook twee nieuwe gezichtjes te shinen: Wim Verpoorten en Nic Placklé. Twee gedreven en getalenteerde front-end developers die al een jaartje ouder zijn (Wim en Nic, sorry hé :)). Jawel, deze heren hebben hun sporen al eerder dik verdiend in de farmaceutische en muzieksector, en geven hun carrière een nieuwe wending door de wondere wereld van IT te betreden. En wij? Wij zijn kei blij dat ze dat bij Skilt doen. Welcome aboard gents!

Join Skilt

Ook op zoek naar iets nieuws, een nieuwe vibe, nieuwe collega’s, nieuwe uitdagingen? Spring, solliciteer en join the club!

Achter de schermen bij Skilt. Letterlijk dan.