Skilt
We did it!

Skilt doet mee aan de Port of Antwerp Triathlon

Skilt is meer dan werken alleen. Naast maandelijks samenkomen voor een etentje en een pintje op café gaan we ook een sportieve uitdaging aan. Pieter, Sylvie en Jeroen deden mee aan de Port of Antwerp Triathlon, de grootste triatlon van ’t land.

Voorbereiding

Net na onze inschrijving half februari zijn we met z’n allen gestart aan onze voorbereidingen: loop-training in de velden rond de Persgroep tijdens de week, plonzen in een bere-koude lesse van 14°,  zondagse fietstochten van 100km en genieten van de openlucht zwemvijver van boekenberg.

Teamwork

We moeten wel meteen iets bekennen: we hebben niet alledrie en gezwommen en gefietst en gelopen. We hebben de Antwerp Triathlon als één team afgelegd, ieder een onderdeel. Pieter zwom één kilometer in de dokken aan het MAS, Jeroen – geen officiële Skilt-medewerker, maar werkt ook op ons kantoor – fietste 40 km en Sylvie liep 10 km. Samen hebben we de 53e plaats van de 80 gehaald. Mede dankzij de geweldige coaching van Jens. Topprestatie!

 

 

Onze tijden

  • Pieter: 22m50s over 1000m zwemmen (gemiddeld 2,6km/uur)
  • Jeroen: 1u14m36s over 40km fietsen (gemiddeld 32km/uur)
  • Sylvie: 50m33s over 10km lopen (gemiddeld 11,8km/uur)

Wat de individuele atleten doen, is uiteraard nog veel straffer, maar het voordeel om dit als team te doen is dat je niet alleen voor jezelf een goeie tijd wilt neerzetten, maar ook voor je collega’s. Plus je moedigt elkaar aan langs de zijlijn en dat is waardevolle olie voor de collegiale banden.

Volgend jaar staan we terug paraat!